A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Гірчить Чорнобиль крізь роки

Дата: 26.04.2021 09:13
Кількість переглядів: 82

Ти знаєш, світе, як сиво ридає полин,

Як тяжко, як тяжко моєму народу болить…

   Спливає рік за роком, але для України Чорнобиль залишається незагоєною раною. Минуло 35 років з того страшного дня, коли на Чорнобильській атомній електростанції вибухнув четвертий енергоблок. В результаті вибуху реактор був повністю зруйнований, а в навколишнє середовище викинуто велику кількість радіоактивних речовин. Ця аварія є найбільшою за всю історію людства, як за кількістю загиблих та постраждалих, так і за екологічними та економічними збитками. 

  В Побережківській гімназії 26 квітня відбулася онлайн-конференція учнів, на яку був запрошений учасник подій ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС  Володимир Васильович Євтушенко. Учні мали змогу поставити запитання, дізнатися багато цікавих фактів, поспілкуватися. Класні керівники провели зі своїми учнями тематичні бесіди на тему «Чорнобиль – біль душі». На сайті гімназії представлено факти про надзвичайну подію у вигляді інфографіки.

  Врятований світ – найкращий пам’ятник тим, хто загинув у Чорнобильському пеклі. Пам’ятаймо про них і робімо усе, щоб ніколи не падала на землю гірка зірка Полин.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора