A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

ВИПУСКНИЙ 2022 У ПОБЕРЕЖКІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

Дата: 01.07.2022 10:02
Кількість переглядів: 79

Випускний - це знакова, довгоочікувана подія для всіх учнів  нашої громади та України. Побережківські випускники святкують і прощаються з гімназією 30 червня 2022 року. Рідна школа гостинно зустрічала цьогорічних випускників, їх батьків, друзів, родичів.

Це свято особливе не тільки для учнів 9 класу, а й усього колективу гімназії.  Десять прекрасних юнаків та дівчат покидають стіни рідного навчального закладу. Саме у цей червневий день настав новий етап їхнього зіркового часу.

Зі святом любих випускників вітали: директор Рашкевич Наталія Вікторівна, вчителі, батьки, класні керівники Драган Яна Олександрівна та Синєбок Ольга Василівна. Усіх дев’ятикласників  переповнювали емоції, слова вдячності та смуток прощання з рідною школою. Тому вони не прощалися, а говорили: «До нових зустрічей!».

Ми віримо, що в скорому майбутньому наші випускники творитимуть новий світ, примножуватимуть добробут нашої країни, прославляючи її в світі.

Дякуємо нашим воїнам – захисникам, що саме завдяки іх героїчним зусиллям наші діти дістали можливість посміхатися на випускних фото, зустрічати сонце та мати надію на мирне майбуття. Дякуємо!!!

Запам’ятаємо наших випускників такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань. Нехай їм щастить!!!

 

От скінчились уроки, скінчилось навчання,
Розставання надходить вам час.
І звучать найщиріші і милі вітання
Й побажання найкращі для вас.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора