A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Останній дзвінок

Дата: 28.05.2021 11:07
Кількість переглядів: 96

28 травня пролунав останній дзвінок для випускників та учнів Побережківської гімназії. Цього дня усі — дорослі і діти — стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — все це свято останнього дзвоника. Саме таке відчуття було у батьків випускників,  у  яких були зволожені очі, вдивляючись  в своїх вже дорослих синів та доньок. Хвилюючими та урочистими були вітання від серйозних і кумедних першокласників, учнів 4-го класу – випускників молодшої школи, дорогих батьків.

   Аби розділити радість свята останнього дзвоника, до нас завітали гості: сільський голова Медвинської сільської ради І.П.Сергієнко, начальник відділу освіти, молоді та спорту О.П.Верзун, староста Л.М.Колюх.  Вони привітали із святом завершення навчального року усю дружню родину — учнів, вчителів, батьків та відзначили грамотами та цінними подарунками найактивніших учнів гімназії.

   Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

    

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора