A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Всеволод Зіновійович Нестайко

Дата: 29.01.2021 13:11
Кількість переглядів: 121

Напередодні дня народження відомого дитячого письменника, публіциста, драматурга Всеволода Нестайка у шкільній бібліотеці Побережківської гімназії був проведений літературний вісник для учнів 5 та 6 класів. Цей письменник відрізнявся з поміж інших своїм неповторним і пізнавальним стилем написання казок. Він хоч і був дорослим, але кожна написана книга, була втіленням його швидко забутого дитинства.

  Твори Всеволода Нестайка учні оцінили, як геніальні. Неначе щось магічне на сторінках його творів і притягує до себе читачів. Багато школярів  пригадали книги, які брали в бібліотеці для читання і казки з них. Учні згадали твори Всеволода Зіновійовича, які здобули шалену популярність  серед читачів: «Незвичайні пригоди в лісовій школі», «Незнайомка з країни Сонячних Зайчиків», «Пригоди їжачка Колька Колючки та його вірного друга і однокласника зайчика Косі Вуханя», «Шурка і Шурко», «П’ятірка з хвостиком». На завершення літературного вісника учасники переглянули уривок з короткометражної стрічки  «Тореадори з Васюківки».

  Школярі були в захваті від творчості  українського письменника. Для дітей знайомство творчістю митця було цікаве та корисне. Всеволода Нестайка вважають класиком дитячої літератури та майстром слова, його твори вивчаються за шкільною програмою. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора