A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Краєзнавство – живе пізнання навколишнього світу

Дата: 16.09.2021 13:00
Кількість переглядів: 67

Юні краєзнавці – це люди, що мають покликання до пошуку відповідей на  запитання, що відбувалося і відбувається  на землі, де вони народилися і живуть, як жили її прародичі, що переживали, з якими труднощами стикалися, як їх переборювали; про свята і будні - всю різнобарвну палітру життя. 

 Тим паче, що ресурс для краєзнавчої діяльності в нашому краї настільки значний та багатий, що вистачить, мабуть, на кільканадцять поколінь юних дослідників. Природа і людина повинні жити в злагоді, підтримуючи одне одного. Але для цього треба ретельно вивчати її, мандруючи рідним краєм.

Діти, члени гуртків « Географічне краєзнавство» та « Історичне краєзнавство»  розпочали дослідження рідного краю з екскурсії до  найбільш відомих природних та історичних об’єктів нашого краю.  Піднялися на гору  «Тотоха» звідки відкривається чудовий краєвид, який додав всім гарного настрою  та емоційного піднесення. А 600 - літній  «Медвин - Дуб» вразив своєю величністю. Якби  ж він міг розповісти  про людей та події свідком яких  він став за ці століття свого життя…

 Хай же наші мандрівки по рідному краю будуть цікавими та змістовними.

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора