A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Т.Г. Шевченко сучасний і вічний

Дата: 10.03.2021 14:01
Кількість переглядів: 106

Тарас Шевченко - син українського народу. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження. Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність. 

   З нагоди відзначення дня народження великого митця, Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка, у Побережківській гімназії було проведено ряд виховних заходів. Вчителі початкових класів провели «Хвилинки Козаря», наповнивши зміст уроків словами Тараса Григоровича.  Читання поезій Кобзаря викликало зацікавленість серед учнів початкових класів. Учні 5-9 класів взяли участь у квесті «Шевченко сучасний і вічний» та дізналися багато цікавих фактів з його життя. 

   Кожен справжній українець чи українка усвідомлює значення великого митця Т.Г.Шевченка для нашої країни та може передавати власне розуміння життя та творчості великого сина України. Учнівський та педагогічний колективи долучилися до проведення флеш-мобу «Мій Тарас», у якому через живопис, рукоділля, поезію чи музику віддали шану Великому Кобзарю. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора