A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Почесні гості

Дата: 14.05.2021 18:55
Кількість переглядів: 102

 Діти - наша надія  та  гордість,  наша майбутня опора.  Розвивати та підтримувати їх - святий обов'язок сім'ї,  школи,  влади та громадськості.  Лише  тоді  у нас  буде  гідна зміна,  наші діти  стануть впевненими у завтрашньому дні та ростимуть на благо України. 
    Це добре  розуміє і наш земляк,  народний депутат України 9-го скликання,  професор  кафедри  політичних наук Київського національного університету імені Тараса Шевченка - Валерій Вікторович Колюх.  Він завітав у Побережківську гімназію 14 травня  разом з сільським головою Медвинської сільської ради І. П. Сергієнком,  помічником народного депутата В. В. Гринчуком, начальником відділу освіти,  молоді  та  спорту О. П. Верзун,  старостою села Л. М. Колюх. 
    Валерій Вікторович поспілкувався з учнями і колективом гімназії та передав благодійну  допомогу.  Для  покращення  матеріально-технічної бази ми отримали  7 сучасних  ноутбуків,  3 великих телевізори та 20 комплектів парт зі стільцями для наших учнів. 
     Педагогічний,  батьківський та учнівський колективи щиро дякують Валерію Вікторовичу за допомогу.  Дуже  приємно жити і працювати з людьми,  які вболівають за розвиток  молодого  покоління. 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора