A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Звіт роботи гуртка «Козацько-лицарський гарт»

Дата: 22.12.2022 08:42
Кількість переглядів: 202

Україна – це держава, яка протягом усієї своєї історії боролася. Боролася за  волю, за щастя, за незалежність. Дуже важливо пам’ятати героїчне минуле нашої держави. Лише завдяки найкращим взірцям минулого можна будувати майбутнє. 

За козацьких часів українському народу були притаманні: високий рівень  шляхетності, моральності, бездоганне дотримання православних традицій і  звичаїв. Ці якості потрібні нам й сьогодні. У підростаючого покоління необхідно виховувати глибокі почуття патріотизму та національної гідності, загальної культури, народної етики. Виконанню цих завдань сприяє дитячо-юнацька військово-патріотична гра  «Сокіл» (Джура).

В Побережківській гімназії діє гурток «Козацько-лицарський гарт», керівник  Карягіна Т.І.

 Під час занять діти ознайомилися з історією виникнення козацтва на Україні, видатними гетьманами, побутом та життєвим укладом козаків. Козачата приймали участь у всіх виховних заходах гімназії, а також демонстрували свої вміння.

Так. до Дня козацтва було проведено спортивні розваги «Козацькому роду нема переводу». Прийняли участь у благодійному ярмарку до Всесвітнього дня захисту тварин. Зібрані кошти були передані до притулку, де утримуються бездомні тварини. Беруть участь у акції «Годівничка для синички». До Дня захисника Вітчизни було проведено квест-гру «Наші захисники». 

Під керівництвом Карягіної Т.І було виготовлено лепбук «Знайомство з українським козацтвом». Прийняли участь у весняній толоці . Спільно з старшокласниками прибрали парки та громадські місця. А разом з батьками 
підтримують наших захисників, передають їм смаколики та продукти харчування. Ну і звичайно, малюнки з побажаннями перемоги і швидкого повернення додому.

Тільки той, хто пам’ятає минуле, вартий майбутнього.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора