A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Військово-патріотична гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 03.06.2022 10:19
Кількість переглядів: 78

Традиційно щороку на початку травня проходять змагання військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).  Формування у молоді високих морально-психологічних якостей та оволодіння учнями основ народної культурної спадщини, виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості – головні завдання гри. 

На виконання наказу Відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради  №22 від 6 травня 2022 року «Про  проведення   І (ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2021/2022 н.р. (середня вікова група)» у період з 6 по 27 травня  рій Побережківської гімназії «Гайдамаки» взяв участь у трьох випробуваннях: інтелектуальна гра «Відун», медично- рятувальна гра «Рятівник», інтелектуально – мистецький конкурс «Ватра».

 Рій «Гайдамаки» дякує організаторам змагань за чудову змогу продемонструвати свої звитяги та здобутки 2022 року. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора