A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Засідання учнівського самоврядування

Дата: 22.09.2020 11:36
Кількість переглядів: 98

     Основною метою роботи учнівського самоврядування  є об’єднання зусиль педагогічного та учнівського колективів для добрих і корисних справ, щоб зробити шкільне життя змістовнішим і цікавішим.    Діяльність органів  учнівського самоврядування  сприяє згуртуванню шкільного колективу, розвитку громадської думки, більш ефективному входженню учнів у доросле життя.  А основним органом учнівського самоврядування в школі є парламент на чолі з Президентом гімназії.

    В Побережківській гімназії за підсумками  голосування, Президентом гімназії став Стіхарний Тарас учень 9 класу, а спікером парламенту - Максименко Ярослава учениця 8 класу. А вже  22 вересня року відбулось організаційне засідання новообраного учнівського парламенту , на якому були присутні старости 5-9 класів, президент, спікер  та педагоги-організатори. Сформовано чотири міністерства учнівського парламенту та визначені  міністри:

  • Міністерство спорту – Волощенко Андрій (9 клас);

  • Міністерство освіти – Федорова Аліна (7 клас);

  • Міністерство екології – Чернявська Сніжана (8 клас);

  • Міністерство культури – Ликова Вероніка (6 клас).

   До органів самоврядування входять лідери учнівського колективу, які мають бути взірцем для учнів гімназії. Бажаємо учнівському парламенту натхнення та продуктивної роботи у 2020-2021 н.р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора