A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

LEGO навчання

Дата: 15.12.2020 12:50
Кількість переглядів: 85

Успіх навчання залежить від бажання дитини вчитися та пізнавати світ. Діти змалку є дослідниками і винахідниками. Основним видом діяльності молодших школярів є гра. Робота з конструктором LEGO дозволяє учням у формі пізнавальної гри дізнатися багато важливих ідей і розвинути необхідні у подальшому житті навички. Діти генерують нові ідеї, втілюючи в реальність те, що могло б бути насправді. Допомагають їм у цьому різноманітні набори LEGO, які створюють поживний ґрунт для гри, навчання, творчості, фантазії.

   Типове заняття в 1 класі Побережківської гімназії  проходить за методикою 4C (Connect, Construct, Contemplate, Continue, тобто зв’язок з оточуючим світом, конструювання, усвідомлення вивченого і привнесення нового). Дана ефективна методика взята за основу фундацією LEGO Education. Класний керівник Карягіна Т.І. відзначає, що першокласникам цікаво, часом вони настільки захоплюються, що нікого й нічого поруч не помічають. Але для вчителя є певні складнощі: він сам повинен бути креативним, щоб зрозуміти суть LEGO і продумати такі завдання, які стимулюватимуть дітей до запитань.

   Учні, в яких розвинуте уміння конструювати, вигідно вирізняється з-поміж однолітків: можуть аналізувати об’єкти, вміють поетапно планувати свої дії, у них розвинені увага та уява, вони прагнуть досліджувати. Діти також здобувають навичку навчатися на власному досвіді!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора