A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

День безпечного Інтернету

Дата: 10.02.2021 13:23
Кількість переглядів: 74

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету  під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, цінність цього дня зростає сьогодні, коли для дистанційного та змішаного навчання широко використовується мережа Інтернет.

  Вже три роки поспіль учні та вчителі Побережківської гімназії долучаються  до заходів, що проходять в цей день.  Адже дуже важливо вміти безпечно та з користю використовувати мережу Інтернет. Крім того, дитину в мережі можуть чекати різні загрози (спам, фішинг, віруси, інше)   та неправомірні дії (кібербулінг,  порушення авторського права, інше).  В цей день учні змагалися у онлайн-вікторині «ДБІ-21», під час якої показали свої знання з основних правилах поведінки в Інтернеті, взяли участь у Всеукраїнському онлайн уроці «Онлайн-синергія для найкращого інтернету» та отримали цифровий бейдж учасника. Як підсумок проведеного Дня безпечного Інтернету, було створено інтерактивний плакат, на якому гімназисти нагадали один одному про безпечну поведінку в глобальній мережі.

  Тільки разом ми зможемо подолати небезпеки в мережі інтернет  та уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. 

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора