A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Звіт гуртка "Джура"

Дата: 08.01.2024 13:32
Кількість переглядів: 23

У наш час розуміння таких явищ, як патріотизм, національна свідомість, любов до Батьківщини та прищеплення їх молоді є важливим процесом у формуванні не тільки дорослого, але й дитини, юнака, як особистості.

Зрощуючи, плекаючи у кожній душі зернятко поваги до себе, до людей, до своєї домівки, до Батьківщини можна виховати гідних людей, які подолають будь-які труднощі на шляху до успішного, мирного майбутнього нашої держави. Вихованням саме таких патріотів займається наша гімназія. Ми впевнені, що наші учні – світле майбутнє України.

В Побережківській гімназії діє військово-патріотичний гурток «Сокіл» («Джура»). Під час занять діти  вивчають історію рідного краю, обов'язки джурівців, співають українські стройові пісні, облаштовують біваки, в’яжуть туристичні вузли, допомагають нашим захисникам, та обов’язково вивчають як надати першу домедичну допомогу потерпілому.

Виховання майбутньої нації – це завжди важка праця, це конфлікти у поглядах, можливостях та силах. Але знайдені точки дотику – велика любов до свого краю та Батьківщини творить дива. Ми - покоління, яке побачило страхіття війни - ніколи цього не забудемо. Та тільки людські цінності залишуться незмінними. Саме тому наша мета – стати справжніми патріотами, гідними громадянами своєї держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора