A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Формат зустрічей і проведення 1 вересня 2020 року в Побережківській гімназії.

Дата: 31.08.2020 13:54
Кількість переглядів: 299

Шановні батьки здобувачів освіти Побережківської гімназії!

Побережківська гімназія розпочингає новий навчальний рік. Ми робимо все необхідне для того, щоб він пройшов організовано і безпечно.

  1. Свято Першого вересня розпочнеться о 8 год. 30 хв. для учнів 1, 9 класів.

 Прохання до батьків першокласників привести дітей до гімназії  до 8 год. 15 хв.

  1. Учні 2- 9 класів приходять на навчання о 9.30 год.
  2. Шкільний автобус буде їздити за старим графіком;
  3. О 9:30 розпочнеться перший урок з класним керівником, далі заняття за розкладом;
  4. Збираючи школярів до навчання, просимо врахувати наступне:
  5.  
  1. Щоранку поміряйте у себе та дитини температуру. Якщо температура  підвищена чи є явні ознаки захворювання, то залишайте  дитину  вдома,  зверніться  до  лікаря, повідомте класного керівника.  При бажанні учень може принести воду із дому.
  2. Оскільки учні 5-11 класів повинні носити захисні маски в приміщенні гімназії в місцях загального користування (коридори, їдальня, холи, вестибюль), просимо забезпечити їх засобами індивідуального захисту.(з розрахунку 1 захисна маска - на 3 год. перебування у закладі освіти). Якщо в учнів будуть маски багаторазового використання, то їм необхідно мати із собою герметичні пакети для їх зберігання під час уроків.
  3. На час адаптованого карантину відвідування закладу освіти батьками та посторонніми особами заборонено!
  4. Перед уроками учнів 1-4 класів на гімназії ліцею зустрічає  вчитель, окремим входом заводить до класної кімнати. Таких входів  відкрито три.
  1. Навчальний заклад у достатній кількості забезпечений антисептичними засобами для обробки рук, милом, безконтактними термометрами. Передбачено місця для дезінфекції рук та утилізації використаних масок. Проводитиметься провітрювання та вологе прибирання приміщень.
  2. З метою обмеження пересування у приміщенні тимчасово відмінена кабінетна система та передбачено розведення учнів у часі. Навчання буде проводитися в одній класній кімнаті. Переходити в інший кабінет учнів будуть лише на деякі предмети при поділі на групи. Навчальні заняття для учнів розпочняться  о 9.30 год.
  3. З 1 вересня будуть працювати групи продовженого дня до 15.00 год.
  4. Не хвилюйтесь, запевняємо, що освітній процес буде організовано з максимальним дотриманням  вимог, в залежності від рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 (зеленого, жовтого, помаранчевого, червоного).
  5. Тримайте зв’язок з класним керівником.
  6. Із святом початку нового навчального року!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора