A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

День Цивільного Захисту

Дата: 18.05.2021 14:43
Кількість переглядів: 96

У сучасних умовах існування людства питання захисту населення від небезпеки часто переростає у проблему виживання. Розвиток промисловості, сільського господарства та кількості автомобілів продовжують змінювати природне середовище. Це різко збільшує ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру поряд з існуючою природною небезпекою.

  18 травня в Побережківській гімназії було організовано день Цивільного захисту. Класні керівники провели з учнями бесіди та години спілкування щодо безпеки життєдіяльності у найрізноманітніших ситуаціях. Діти мали змогу переглянути навчальні відео та презентації про види небезпек і вихід з них. На завершення дня учні змагалися у спритності, витривалості, влучності, знанні теоретичних питань безпеки життя. За результатами змагання перемогу виборола команда учнів 9 класу «Комета», друге місце у команди 7 класу «Блискавка», третє – у  команди «БЕМС» 8 класу. Учні  5  класу отримали грамоту за найкращі результати у конкурсі   «Перенесення потерпілого», а       шестикласники за конкурс «Арм реслінг».                       .

   Найвища людська цінність – життя. Щоб зберегти його необхідно уміти розпізнавати безпеку та небезпеку. Слід пам’ятати, щоденна робота над собою  допомагає розвинути уміння долати труднощі в різних ситуаціях.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора