A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Гурток «Вокальне мистецтво»

Дата: 08.02.2021 14:52
Кількість переглядів: 155

Галузь «Мистецтво» спрямована на забезпечення творчого, інтелектуального, духовного  розвитку дітей під час навчального процесу та у вільний від навчання час, виявлення та підтримка обдарованих дітей в тому числі і в жанрі вокалу. В цьому навчальному році в нашій школі працює гурток «Вокальне мистецтво», очолює його Костенко Н.Л.

   Програма роботи гуртка «Вокальне мистецтво» є надзвичайно актуальною, оскільки одним із особливо видовищних, яскравих і розмаїтих форм художньо-естетичного напряму є естрадний жанр. Основною задачею керівника гуртка Костенко Н.Л. є розвиток вокальних навичок, але не менш важливим є виховання естетичних почуттів та розвитку емоційної сфери,  розкриття творчої індивідуальності виконавця, культури співу, оберігати дітей і підлітків від манірності й наслідування чи дублювання майстрів естради. 

   Організації свят для дітей в нашій гімназії приділяється велике значення, тому що під час свята педагоги і батьки мають змогу спостерігати за діяльністю дітей, оцінити рівень розвитку, в тому числі, їхніх музичних, рухових та інших здібностей. Це і якість виконання пісні, і чіткість та ритмічність рухів танцю, і вміння грати на дитячих музичних інструментах, і творчі прояви у драматизації, казці, грі. Заняття вокалом сприяють створенню для дітей атмосфери радості, виявленню активності, збагаченню їх досвіду новими музичними враженнями та зміцненню дружби між гімназистами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора