A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

ПоSTEMимо?

Дата: 04.06.2023 17:43
Кількість переглядів: 25

Акронім STEM вживається для позначення напряму в освіті, що охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering) та математику (Mathematics). Цей напрямок відповідає запитам економіки та потребам сучасного суспільства.

В нашій гімназії в 2022-2023 навчальному році учні 8 класу відвідували факультативний курс «Фізика в русі», тут учні дізнавалися історичні аспекти науково-технічних досягнень людства та мали змогу з підручних матеріалів створювати моделі різних пристроїв.

За рік учні 8 класу разом з учителем Добринькіною Л.О. створили різного типу моделі:  літальних апаратів (ракети, літачки тощо), гідравлічний ліфт,  led-листівка, рука-маніпулятор, lego-автомобіль, міні-книги.

Крім того,  змагалися у конкурсах: «Побудуй найвищу піраміду», «Юний фізик». На основі отриманих  історичних знань створили шкалу винаходів.

А в кінці навчального року восьмикласники познайомили учнів 5-6 класів з цікавими фізичними експериментами.

Дуже дякуємо дітям за їх азарт та активність. Сподіваємося, що в майбутньому наша країна може розраховувати на нових винахідників, які змінять наш світ на краще!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора