A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Математика - цікава наука

Дата: 27.05.2021 14:29
Кількість переглядів: 113

Наблизився до завершення навчальний рік. Він був не простий – зі своїми викликами і завданнями, але разом з діти, батьки і вчителі гідно подолали усі перепони. Рік математики проходив досить насичено. Виявилося, що наука – це не тільки цифри, а й цікавий творчий процес зі старовинними задачами і сучасними технологіями.

   Наші вихованці активно приймали участь в заняттях гуртка, розв’язували нелегкі задачі та з інтересом очікували нових зустрічей. Особливою популярністю користувалися математичні змагання, конкурси, вікторини, в яких обов’язково виявляли переможців, також не залишилися в стороні незвичайні математичні фокуси і задачі, робота з незвичайними математичними поверхнями. Діти дізнавалися нове й цікаве, чого раніше не бачили і не могли уявити, що таке буває навіть зі звичайним аркушем паперу, який перетворюється у невідому досі односторонню поверхню. Учасники гуртка прийняли активну участь в математичні онлайн-олімпіаді та зацікавили нею своїх однокласників.

   Відзначилися гарними результатами учасники: Ликова Вероніка, Химорода Софія, Корень Мексим, Федорова Аліна, Мельниченко Богдан, Максименко Ярослава, Ткаченко Анна.

   Попереду канікули – активно відпочивайте, набирайтеся сил і наснаги та готуйтеся до нових відкриттів і звершень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора