A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ, МОЯ УКРАЇНО!

Щиро вітаємо мешканців України з Днем Соборності, з днем ​​єднання українських земель. Усім нескінченного щастя, міцного здоров'я, добробуту. 

15:42 22.01.2024

Екочелендж ЛАСОЩІ ДЛЯ ПТАХІВ

Холодно, для життя потрібно багато енергії, а їжу сховав сніг    і лід. За короткий світловий день  пташкам важко  знайти потрібну кількість корму. Залишившись 6 годин без їжі вони гинуть. Дуже важливо допомагати в цей скрутний час зимуючим птахам нашої місцевості. Найпростіше – насипати зерняток на підвіконня,  але доклавши мінімум зусиль разом з виготовити годівничку та не забувати періодично її поповнювати смачними зернинками, крихтами. переглянути >>>

14:02 17.01.2024

Методична робота

В Побережківській гімназії відбулася чергова педагогічна рада, на якій, окрім робочих питань, було опрацьовано ще ряд важливих тем.

09:38 12.01.2024

ВІТАЄМО

Вітаємо Василенко Ольгу, ученицю 9 класу Побережківської гімназії, за зайняте ІІІ місце  в  обласному етапі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» з роботою «Віра Татарчук - майстриня української вишивки» (керівник роботи А. Шутовська).

09:22 09.01.2024

Звіт гуртка "Джура"

У наш час розуміння таких явищ, як патріотизм, національна свідомість, любов до Батьківщини та прищеплення їх молоді є важливим процесом у формуванні не тільки дорослого, але й дитини, юнака, як особистості.

13:32 08.01.2024

Звіт про роботу гуртка «Фольклористика»

Протягом І семестру учасники гуртка знайомилися з національною специфікою фольклору, міфологією, класифікацією міфів. В програмі вивчення були календарно-обрядові пісні осіннього циклу, обрядовість українських пісень. Завершальним етапом вивчення програми гуртка було знайомство з походженням новорічних святкувань, вивчення колядок, щедрівок, елементами народного театру, а саме вертепу.  

11:40 08.01.2024

Новорічна композиція

Останні дні грудня в Побережківській гімназії відбулася традиційна виставка «Новорічна композиція». Учні 1-9 класів виготовили різноманітні вироби: святкові віночки, стилізовані ялинки,  іграшки, новорічні композиції тощо.

10:35 26.12.2023

Коляда у хату - на весь рік щастя багато

Коли приходить зима, випадає перший сніг та наступають морози, ми неодмінно починаємо чекати та готуватися до Різдвяних та Новорічних свят: заздалегідь готуємо подарунки, прикрашаємо оселю, готуємо святкове частування.

13:31 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора