A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки життєдіяльності (День2)

23 лютого в рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності учні Побережківської гімназії мали нагоду поспілкуватися з медичною сестрою Побережківської амбулаторії С.В.Середою. Вона пояснила дітям якими можуть бути наслідки отруєнь хімічними речовинами, зокрема лікарськими засобами.

13:11 23.02.2021

Тиждень безпеки життєдіяльності (День1)

З метою активізації профілактично-попереджувальної діяльності з питань захисту учнів від негативних інформаційних впливів та недопущення фізичного і психічного насильства над ними та попередження суїцидальних  впливів серед неповнолітніх в Побережківській гімназії з 22 по 26 лютого заплановано проведення Тижня безпеки життєдіяльності. 

13:14 22.02.2021

День Героїв Небесної Сотні

У п’ятницю, 19 лютого пройшла година пам’яті присвячена Небесній Сотні під гаслом «Зима, що нас змінила». Учні мали можливість вкотре пригадати події зими 2014 року. Ми запалили свічку пам’яті, згадали про ті не легкі часи та про героїв загиблих на Майдані, переглянули відео про розстріл мирної демонстрації.

15:16 19.02.2021

Вітаємо призера обласного етапу Всеукраїнської акції «Українська революція:100 років надії і боротьби»

Вітаємо Химороду Софію - срібного призера  обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція:100 років надії і боротьби» за напрямом «Українська революція- доба національного державотворення». Тема її дослідницької роботи: «Корній Ніщеменко: від Побережки до Детройта» (керівник О.В.Химорода)

11:02 19.02.2021

Космічні фантазії

Космос… Такий далекий та такий незвіданий, він завжди дивував та надихав. І нехай він ще до цього часу залишається слабо дослідженим, але немає ніяких перешкод для   фантазії  дитини.

11:36 17.02.2021

Валентинів день

14 лютого закохані у всьому світі відзнатимуть День святого Валентина. День закоханих - свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. В Побережківській гімназії пройшла низка заходів, присвячених Дню святого Валентина. Працювала "Пошта Валентина" - кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки для своїх друзів, однокласників та вчителів. Дитячими руками створено тематичну виставку з різноманітними композиціями, в яких учні виявили неабияку творчість та фантазію. 

11:21 15.02.2021

Робота математичного гуртка

Математика є не тільки точною наукою, а веселою і  творчою. Нічого так не захоплює як прості, на перший погляд, задачі, завдання для ігр розуму. Як приклад- задачі з сірниками. Наші учасники гуртка розв"язують цікаві завдання та часто знаходять нестандартні рішення поставлених проблем. Самому, першому розв'язати  головоломку і є найкращою нагородою.

13:11 12.02.2021

День безпечного Інтернету

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету  під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, цінність цього дня зростає сьогодні, коли для дистанційного та змішаного навчання широко використовується мережа Інтернет.

13:23 10.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора