A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Т.Г. Шевченко сучасний і вічний

Тарас Шевченко - син українського народу. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження. Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність. 

14:01 10.03.2021

Акція «Бережіть первоцвіти»

Любов до природи є одним з кращих проявів людського характеру. Кожної весни під лісовим покривалом відбувається диво – зацвітають  ранньоквітучі рослини. Щороку на початку весни в Україні знищується мільйони ранньоквітучих рослин – первоцвітів. Серед них – підсніжник звичайний, шафран Гейфеля, рябчик шаховий, білоцвіт весняний, сон великий, проліска дволиста та ін. Більшість цих видів занесені до Червоної книги України. У рамках природоохоронної акції «Бережіть первоцвіти» учні 5 класу Побережківської гімназії, використовуючи «Червону книгу України», створили виставку малюнків та інформаційні повідомлення про перші весняні квіти.

14:35 09.03.2021

Інтернет-олімпіада

Інтернет-олімпіади з навчальних предметів є щорічними інтелектуальними змаганнями учнів, де використовуються передові інформаційні та телекомунікаційні технології. В Україні проводяться інтернет-олімпіади на різних навчальних платформах та ресурсах. Кожен учень та вчитель має змогу обрати онлайн олімпіаду з улюбленого предмету на свій смак.

10:03 05.03.2021

Тиждень Рідної мови

   Мова – найбільший духовний скарб. Вона належить до найкоштовніших надбань кожного народу. Успадкована від рідних батька-матері, рідної домівки, сім’ї, родини, рідного краю. Вона передає нащадкам свій досвід і мудрість, перемогу й славу, культуру й традиції, думи й сподівання. Рідна мова – головна ознака народу, нації.

13:44 04.03.2021

Тиждень безпеки життєдіяльності (День5)

26 лютого завершальний етап проведення Тижня безпеки життєдіяльності. Сьогодні вчитель біології Н.П.Дяченко провела вікторину «Отруйні рослини та гриби», а вчитель хімії Н.В.Рашкевич – годину спілкування «Запобігання отруєнь хімічними речовинами та ліками». Учні мали нагоду дізнатися які рослини та речовини належать до отруйних, умовно отруйних та головне - наслідки, які настають при їх вживанні.

13:37 26.02.2021

150 років з народження Лесі Українки

25 лютого 2021 року виповнюється 150 років з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) - видатної української поетеси, драматурга і громадської діячки, класика української літератури. Життя поетеси – це легендарний подвиг мужньої і мудрої людини, ніжної й нескореної жінки, геніального митця і борця.

13:32 26.02.2021

Профорієнтація

Завершальним етапом психологічної та практичної підготовки учнів до трудової діяльності є їх правильна професійна орієнтація.

12:55 25.02.2021

Тиждень безпеки життєдіяльності (День4)

25 лютого в рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності учні початкових класів Побережківської гімназії створили виставку малюнків «Моя безпека», вчитель основ здоров’я Н.В.Рашкевич нагадала дітям основні правила надання першої домедичної допомоги, які повинен знати кожен. Класні керівники 5-9 класів зі своїми учнями провели диспут на тему «В чому заключається сенс життя». 

12:49 25.02.2021

Тиждень безпеки життєдіяльності (День3)

«Життя прожити-не поле перейти». Так говорить народна мудрість. Бо воно і справді так. За своє життя кожна людина переживає і радість перемог, і гіркоту невдач. Але кожна людина здатна подолати негаразди та відчути красу життя.

17:45 24.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора