A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

День українського добровольця

Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського  добровольця. Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності,  суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

12:17 16.03.2023

Про платформу "МРІЯ" для протидії пропаганді рф та фейковим або проросійським ресурсам у мережі Інтернет

Департамент кіберполіції спільно з партнерами розробив електронну платформу «МРІЯ», яка створена для об’єднання проєктів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів. Основною метою проєкту є протидія пропаганді російської федерації та фейковим проросійським ресурсам у мережі Інтернет. Посилання на ресурс проєкту «Мрія»: https://mriya.social (офіційний сайт проєкту).

15:20 15.03.2023

ВЕСНА ПРИЙШЛА!

Весна – чарівниця, неначе цариця, наказ свій послала із святом всіх  привітала.

10:45 14.03.2023

ВШАНОВУЄМО ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Кожної весни весь світ вшановує великого сина українського народу – Тараса Григоровича Шевченка. 

19:33 09.03.2023

Робота в системі Малої академії наук

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України проводиться з метою формування інтелектуального та творчого потенціалу нації, активної громадської позиції учнів, виховання в них наполегливості, самостійності, вміння відстоювати власну думку.

12:40 03.03.2023

24 лютого. Початок відліку…

Минув рік із початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Рік перетворень, що назавжди змінив нас, нашу свідомість, наше повсякденне життя. Рік незламності, що об’єднав нас навколо спільної мети – збереженні та розвитку держави - Україна, бо наша сила у тому, що ми вільна країна вільних людей.

09:03 24.02.2023

До Дня рідної мови

Мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат еволюції кожного етносу. 21 лютого відзначається Міжнародний День рідної мови, покликаний захищати й розвивати мову кожного народу, що існує на планеті. З нагоди святкування в нашій гімназії проведено ряд заходів між 5-9 класами: інформаційний вісник «Солов’їною про почуття», мовний турнір «Мова єднає серця», фразеологічний калейдоскоп, вікторина «Мова – ДНК нації», гра «Подорож океаном рідної мови». Наші учні вкотре підтвердили думку, що вивчати мову, удосконалювати свої знання, збагачувати словниковий запас під час читання і спілкування, досконало володіти нею – обов’язок кожного громадянина.

16:40 21.02.2023

До Дня Героїв Небесної сотні

Цей День відзначається щороку 20 лютого згідно з указом Президента  від 11 лютого 2015 р. «Про вшанування подвигу учасників Революції  Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». 

12:04 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора