A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

24 лютого. Початок відліку…

Минув рік із початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Рік перетворень, що назавжди змінив нас, нашу свідомість, наше повсякденне життя. Рік незламності, що об’єднав нас навколо спільної мети – збереженні та розвитку держави - Україна, бо наша сила у тому, що ми вільна країна вільних людей.

09:03 24.02.2023

До Дня рідної мови

Мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат еволюції кожного етносу. 21 лютого відзначається Міжнародний День рідної мови, покликаний захищати й розвивати мову кожного народу, що існує на планеті. З нагоди святкування в нашій гімназії проведено ряд заходів між 5-9 класами: інформаційний вісник «Солов’їною про почуття», мовний турнір «Мова єднає серця», фразеологічний калейдоскоп, вікторина «Мова – ДНК нації», гра «Подорож океаном рідної мови». Наші учні вкотре підтвердили думку, що вивчати мову, удосконалювати свої знання, збагачувати словниковий запас під час читання і спілкування, досконало володіти нею – обов’язок кожного громадянина.

16:40 21.02.2023

До Дня Героїв Небесної сотні

Цей День відзначається щороку 20 лютого згідно з указом Президента  від 11 лютого 2015 р. «Про вшанування подвигу учасників Революції  Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». 

12:04 21.02.2023

День закоханих

14 лютого - День Святого Валентина, день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.

16:05 15.02.2023

Про допомогу ЗСУ

Добро і милосердя – це два крила, на яких тримається людство. 

13:40 14.02.2023

День безпечного Інтернету 2023

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

12:22 10.02.2023

Наші досягнення

 Побережківській гімназії є потужний потенціал творчої та обдарованої 

16:02 02.02.2023

«А ми ніколи не забудемо України втрачених дітей»

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для  українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Здавалося б, минуло так багато років з того часу, а тема боротьби за свою незалежність і досі гостра й актуальна для нас. 

12:45 30.01.2023

День Соборності України

День Соборності України — свято, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Соборність українських земель має глибоке історичне коріння, спирається на споконвічну мрію народу про власну незалежну, соборну державу,  в який ми зараз живемо. Тому соборність України – це не лише про історію, це про наше сьогодення і майбутнє. В рамках місячника національно – патріотичного виховання в нашій гімназії до дня Соборності України учнівським самоврядуванням було проведено фотофлешмоб «Єднаймося, бо ми українці!»    Учителі історії, педагоги організатори провели тематичні бесіди «Соборність України» та «В єдності сила України», перегляд  і обговорення документальних фільмів про історію України  «Ідея Соборності». Учні – члени гуртка «Козацько – лицарський гарт» організували та провели тематичний квест «Ми в соборній Україні». Щиро вітаємо всіх зі святом. Нехай наша держава завжди буде єдиною та незалежною. Миру нам! Сили та відваги нашим воїнам, що боронять нас та Україну.

14:59 23.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора