A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Прощання з початковою школою

Прощання з початковою школою — традиційне свято для учнів 4 класу, які  підводять риску, ставлять крапку в чотирирічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.  Випуск цей особливий,  саме ці діти та їх вчителька Костенко Світлана Петрівна почали навчання за програмою НУШ, провели разом 2450 уроків, вивчили 33 літери українського алфавіту, 10 цифр, безліч правил та невідомих слів. Сформували 1698 вмінь та навичок високого рівня, 2356 достатнього, 1142 – середнього. Списали  11  кілограмів крейди, 27 шпаргалок, 12 рук, 3 щоки. 

09:50 31.05.2022

Інформація

Відповідно до статті 38 Закону України «Про повну загальну середню освіту» звіт директора Побережківської гімназії на загальних зборах (конференції) перед громадськістю за свою діяльність у 2021-2022 навчальному році відбудеться 10 червня об 11:00.

09:46 12.05.2022

Перемогли нацизм - переможемо і рашизм

З нагоди 77-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в гімназії було проведено відеоконференцію «Перемогли нацизм - переможемо і рашизм». Вчитель історії Олена Химорода ознайомила учнів із  Постановою Верховної Ради України від 03.05.2022 року «Про Заяву Верховної Ради України з нагоди 77-ї річниці перемоги над нацизмом та неприпустимості присвоєння Російською Федерацією перемоги над нацизмом» в якій зазначається,  що Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей). Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни. Друга світова війна стала результатом приходу до влади та змови антигуманних режимів – нацистського та радянського, які ставили геополітичні інтереси вище прав, свобод і життя людини. Минуло вісім десятиліть – і Європа знову опинилася на порозі глобальної війни.

10:29 08.05.2022

ЛЮБИМ МАМАМ!

У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня. В Україні — цей день відзначається в другу неділю травня. 

10:24 07.05.2022

ЧОРНОБИЛЬ НЕ МАЄ МИНУЛОГО ЧАСУ

Чорнобиль… Слово це стало символом горя і страждання, покинутих домівок. Минуло 36 років від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія – техногенно-екологічна катастрофа, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Якби не подвиг простих людей, які ризикуючи власним життям і здоров’ям, врятували нас від подальшого поширення радіації, то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України, а й всього світу. 

14:31 25.04.2022

Вітання з Великоднем 2022 року від учасників та керівника гуртка "Фольклористика" Побережківської гімназії

Христос Воскрес! Цього року Україна святкує Воскресіння Христове в умовах страждань. Воскресіння Христове нагадує нам, що наші страждання тимчасові. «Не плач, Марія – Мати Моя, – сказав Господь Пресвятій Богородиці, – скоро бо воістину возрадуєшся». Так і ми можемо сказати: «Не плач, Україно, бо скоро переможеш і возрадуєшся».

09:01 22.04.2022

Всесвітній день Землі у Побережківській гімназії

День Землі припадає на 22 квітня, його започатковано з метою об’єднати людей всіх країн, щодо захисту навколишнього середовища та нагадати, що планета, яка дарує нам життя є унікальною, вона потребує нашої турботи та захисту. Вперше День Землі був відзначений у 1970 році, із того часу його проводять щороку 22 квітня.

08:31 21.04.2022

Благоустрій 2022

В рамках благоустрою території Медвинської громади у Побережківській гімназії традиційно проведено весняне прибирання. Зокрема, виконано широкий комплекс робіт з приведенням до належного естетичного та санітарного стану території закладу освіти. Зусиллями працівників гімназії було впорядковано шкільне подвір’я та сад, спортивний майданчик і стадіон, прибрано листя, обрізано дерева, приведено до ладу клумби та газони. Педагоги запланували проведення акцій до дня Землі, «Україна без сміття», «За чисте довкілля», «Троянди пам’яті» та інші.     Спільними зусиллями, з вірою в мир та перемогу, зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.

12:32 15.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора