A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

14 лютого – День святого Валентина, день коли відкрито говорять про почуття. Сьогодні можна приділити більше уваги близьким, потурбуватися про друзів. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття прокидаються разом із природою. Для кожної людини – цей день особливий.

12:40 15.02.2022

День безпечного Інтернету 2022

8 лютого учні та педагоги Побережківської гімназії відзначили  День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). В цьому році #SID2022 проходив під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».     День безпечного Інтернету відзначають щороку. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. Цей день має на меті долучити до співпраці дітей і молодь, батьків і вихователів, освітян, педагогів і соціальних працівників, представників індустрії та політиків, надихаючи їх відігравати свою роль у створенні найкращого Інтернету.

13:00 10.02.2022

Звіт про роботу гуртка "Юні екскурсоводи"

Серед найпоширеніших форм позашкільної освіти, які мають вагомий потенціал і суттєво впливають на формування особистості вихованців, є музейна та екскурсійна робота.

14:44 03.02.2022

Звіт про роботу гуртка "Історичне краєзнавство"

Історія краю або краєзнавство – один із найцікавіших напрямів сучасної науки, який є одним із головних у гуманітарній освіті. Це зумовлено тим, що ніколи не вичерпається допитливість людини, яка прагне дізнатися, що відбувалося на землі, де вона народилася й живе, як жили її прародичі. Минуле, сьогодення й майбутнє тісно пов’язані, а пізнати давнину зможемо лише тоді, коли вивчимо історію рідного краю. Великий філософ Г. Сковорода стверджував: “Пізнай свій край…, себе, свій рід, свій нарід, свою землю, і ти побачиш свій шлях у життя”

13:49 03.02.2022

День ніжності

Ніжність — це те, що так складно пояснити словами, але так легко відчути серцем. 3 лютого відзначається Міжнародний день ніжності, теплого, тендітного почуття, ласкавості та сердечності у ставленні до оточення.

13:16 03.02.2022

Звіт про роботу гуртка «ДЖУРА»

Становлення громадянського суспільства в нашій країні багато в чому залежить від рівня громадянської освіти та патріотичного виховання. За такої умови патріотизм стає найбільш важливою цінністю, що інтегрує соціальний, духовно-моральний, культурно-історичний, військово-патріотичний аспекти.

14:28 01.02.2022

Звіт про роботу гуртка «КОЗАЦЬКО –ЛИЦАРСЬКИЙ ГАРТ»

   Україна – це держава, яка протягом усієї своєї історії боролася. Боролася за волю, за щастя, за незалежність. Дуже важливо пам’ятати героїчне минуле нашої держави. Лише завдяки найкращим взірцям минулого можна будувати майбутнє. 

10:56 31.01.2022

Звіт про роботу гуртка "Географічне краєзнавство"

Навчальна програма гуртка орієнтована на формування екологічної компетентності учнівської молоді, готовності до раціональної діяльності в природі. Особливий акцент наголошено на володіння навичками у практичній природоохоронній роботі.

10:20 31.01.2022

ПАМ`ЯТАЄМО ПРО КРУТИ

29 січня 2022 року в Україні - день вшанування пам’яті Героїв Крут. Бій під Крутами став символом героїзму молодого покоління в боротьбі за незалежністьУкраїни.

14:12 28.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора