A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Розстріляний світ

Голокост - слово, наскрізь просякнуте кров'ю і болем декількох поколінь людей, які колись жили на території України. Знайти сім'ю, якої не торкнулася трагедія, пам'ять яка навіки запечатана в історії нашої країни, складно.

15:29 27.01.2022

День Соборності України

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу –Дня Соборності України!

20:00 21.01.2022

Шкільний олімп

В Побережківській гімназії є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, адже обдаровані діти – це цвіт та майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь гімназії, села та громади. Підведено підсумки роботи в І семестрі, переможці олімпіад і конкурсів отримали святкові привітання та грамоти за свої здобутки.

13:21 18.01.2022

День слова «ДЯКУЮ»

11 січня відзначають Всесвітній день слова «ДЯКУЮ», свята, яке має на меті нагадати людям про цінність ввічливості і подяки та започатковане за ініціативи миротворчих спільнот. Щодня люди вимовляють слово «дякую» мільйони разів, але чи замислюємося ми про те, як це слово з'явилося в нашійт мові, що означає і наскільки потужну енергетику має? Слово «Дякую» володієn магічними властивостями, адже позитивно впливає на емоційний стан та розумову діяльність людини.

14:05 12.01.2022

Подяка від вихованців гуртка «Волейбол»

Заняття спортом – справа важлива і потрібна, а любов до нього прищеплюється з дитинства. Вихованці гуртка Побережківської гімназії «Волейбол» отримали чудовий подарунок від депутата Медвинської сільської ради Олександри Асєєвої – такі необхідні комплекти спортивної форми. Керівник гуртка Яна Овечкіна, юні спортсмени-волейболісти, їх батьки та адміністрація гімназії щиро вдячні за допомогу. Дуже приємно жити та працювати поруч з  людьми, які вболівають за розвиток молодого покоління.

13:24 12.01.2022

З Новим роком!

І діти, і дорослі з нетерпінням чекають свята Нового року, яке асоціюється з новорічною ялинкою, подарунками, феєрверком, загадуванням бажань та святковим настроєм. Діти в очікуванні свята створили виставку учнівських робіт «Новорічна композиція». Творчі роботи виготовлені в різноманітних техніках декоративно-прикладного мистецтва вкотре показами безмежність дитячої фантазії.

15:25 31.12.2021

Робота гуртка «Юні екскурсоводи»

Важливим складовим громадянського та патріотичного виховання дітей та молоді є знання історії України та культурного надбання українського народу в усьому різноманітті національних особливостей. Серед найпоширеніших форм позашкільної роботи, які мають вагомий виховний потенціал є музейна та гурткова робота. 

10:03 28.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора