A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Гурток «Географічне краєзнавство»

До завдань нашого гуртка входить не тільки вивчення, а й збереження природи рідного краю, бажання краще пізнати його минуле і сьогодення.

08:44 22.12.2021

Показовий виступ

В Побережківській гімназії відбулися показові виступи майстрів з українського бойового мистецтва – хортингу. Запрошені гості: тренер з хортингу, викладач методики з гімнастики Микола Володимирович Камінський та студенти КЗ КОР «Богуславський гуманітарний фаховий коледж ім. І.С. Нечуя Левицького» - срібний призер обласного турніру з хортингу 2019 Олександр Петриченко, Сергій Обиюх. 

12:52 20.12.2021

Святий Миколай завітав у гості

Настає пора захоплюючих новорічних ігор! «Квест до Дня Святого Миколая» для учнів 1-5 класів – це цікава пригода, яка перенесла учасників у цікаву гру, в якій дітки перевірили свою спритність, кмітливість, фантазію та відчули себе частиною дива Святого Миколая. Веселощі, радощі і сміх супроводжували всю гру-квест. Покровитель діток  напевно був щасливий від того, якими наповненими позитивними емоціями були обличчя учнів.За доброю традицією в кінці свята від наших спонсорів Медвинської сільської ради, СТОВ "Добробут ПЛЮС" та ТОВ "ТАС АГРО ЦЕНТР" дітки отримали чудові солодкі подарунки. Дякуємо спонсорам за ці дари. 

09:46 20.12.2021

Подяка Медвинськійсільській раді

Приємним сюрпризом, вкотре,  для  усіх учнів та колективу  Побережківської гімназії  стали подарунки, в День святого Миколая від Медвинської сільської ради.

12:56 17.12.2021

Подяка ТОВ «ТАС АГРО ЦЕНТР»

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають діти. Усі вони в очікуванні веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. І як добре, коли мрії збуваються! Ось і в Побережківську гімназію завітав   Святий Миколай. Для наших дітлахів це найбажаніший день року. 

12:52 17.12.2021

Подяка СТОВ «Добробут ПЛЮС»

 Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники. Багато років поспіль Побережківська гімназія пишається дружбою і співпрацею з  СТОВ «Добробут ПЛЮС». 

12:39 17.12.2021

Школа доброзичливого ставлення до дитини

Основними ідеями сучасної освіти, що підтримуються і поширюються Міжнародною організацією ЮНІСЕФ, є ідеї забезпечення прав, свобод та інтересів дітей, представлені в концепції програми «Школа доброзичливого ставлення до дитини» («Child-friendly schools»). Вже ні для кого не таємниця, що суспільний запит спрямований на школу, яка є не тільки місцем, де дітей навчають, а, насамперед, простором для їхнього повноцінного розвитку, осередком успішних, креативних і щасливих людей. Такий омріяний навчальний заклад можливий лише в атмосфері фізичного комфорту, сприятливого соціального та психологічного клімату, що підтримує особистість, яка розвивається, вчасно реагує на її потреби та з повагою ставиться до її особливостей. Реформа освіти в Україні набирає обертів. З огляду на процес децентралізації влади, перед територіальними громадами постає питання і управління освітою. Створення ефективної системи освіти є завданням складним і надзвичайно відповідальним. Тому для освітян важливо мати дієвий інструментарій для цієї роботи. Головною метою закладу є навчання дітей і дорослих безпечній взаємодії у навчально-виховному процесі, а також захист дітей від насильства та зловживань з боку однолітків і дорослих (батьків, опікунів або працівників навчальних закладів). Він реалізується завдяки розробці та запровадженню закладом освіти критеріїв безпеки дітей і дорослих, знайомству з особливостями функціонування безпечного освітнього середовища. Водночас безпека освітнього середовища передбачає навчання школярів, батьків, працівників закладів освіти правилам безпечної поведінки особистості, формування навичок уникнення потенційних ризиків і небезпек, а також навичок подолання труднощів у власному житті.

17:24 14.12.2021

Андріївські вечорниці у нашій світлиці

Хоч народне прислів’я і стверджує, що сумний грудень у свято і в будень, але саме останній місяць року налаштовує кожного з нас на оптимістичну хвилю, бо хоч зима і повертає  на мороз, проте сонце вже йде на літо.

13:09 14.12.2021

Українська хустка

Минають роки, десятиліття, виростають нові покоління, з’являється нова мода.

14:50 09.12.2021

Всеукраїнський конкурсу «Учитель року – 2022»

03 та 06 грудня відбувся перший (відбірковий) етап першого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Інформатика». Побережківську гімназію на конкурсі представляла Добринькіна Людмила Олександрівна, вчитель інформатики, фізики.

12:50 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора