A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

День знань у Побережківській гімназії

Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори — день зустрічей, день усмішок, день Першого шкільного дзвоника. Стало доброю традицією зустрічати Перше вересня — початок нового навчального року — як велике і радісне свято.

12:30 01.09.2021

Ти у мене єдина

30 років тому нездійснена мрія багатьох поколінь втілилася в життя: ми стали вільною та незалежною Україною.

10:54 24.08.2021

День прапора України

23 серпня відзначається День прапора України - загальнодержавне українське свято, яке присвячене державному символу. Для держави це не просто полотнище, це її багатовікова історія, це символ духу, перемог та поразок на шляху до великих звершень і розвитку кожної країни.

15:20 23.08.2021

День Конституції

День Конституції України щороку відзначається 28 червня. У цей день, 25 років тому наша країна отримала свій найважливіший і головний документ — Конституцію!

14:10 25.06.2021

Випуск 2021

Теплого літнього  дня Побережківська гімназія зібрала на своєму  подвір'ї учнів 9 класу,  вчителів,  батьків та рідних школярів,  адже в цей день, 15  червня, відбулася незвичайна  і хвилююча подія - випуск.  Цьогоріч розпочався  відлік  дорослого життя  для  восьми наших  випускників.  Радість,  гордість і  одночасно  сум від того,  що їх діти вже  виросли,  що їм належить  іти в широкий світ  від батьківського порогу  на обличчях та в очах  батьків  випускників. Директор гімназії  вручила випускникам  свідоцтва про здобуття  базової  середньої освіти.  А далі  лунали теплі слова вдячності  від випускників  для батьків  та педагогів.Шкільний випускний  був наповнений атмосферою  тепла та позитиву.  Дорогі випускники!  Будьте  завжди  такими молодими,  гарними,  сповненими мрій та сподівань.  В добру путь!!! 

10:14 16.06.2021

Посилання для приєднання до Звіту директора

8 червня о 11:00 відбудеться Звіт директора Побережківської гімназії в онлайн форматі. Учасників освітнього процесу запрошуємо приєднатися до даної події за посиланням 

10:29 07.06.2021

День захисту дітей

Щороку початок червня присвячений нашим найменшим громадянам – дітям. Водночас це свято і для тих, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вчителів, громадськості.

10:19 07.06.2021

Останній дзвінок

28 травня пролунав останній дзвінок для випускників та учнів Побережківської гімназії. Цього дня усі — дорослі і діти — стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — все це свято останнього дзвоника. Саме таке відчуття було у батьків випускників,  у  яких були зволожені очі, вдивляючись  в своїх вже дорослих синів та доньок. Хвилюючими та урочистими були вітання від серйозних і кумедних першокласників, учнів 4-го класу – випускників молодшої школи, дорогих батьків.

11:07 28.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора