A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Валентинів день

14 лютого закохані у всьому світі відзнатимуть День святого Валентина. День закоханих - свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. В Побережківській гімназії пройшла низка заходів, присвячених Дню святого Валентина. Працювала "Пошта Валентина" - кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки для своїх друзів, однокласників та вчителів. Дитячими руками створено тематичну виставку з різноманітними композиціями, в яких учні виявили неабияку творчість та фантазію. 

11:21 15.02.2021

Робота математичного гуртка

Математика є не тільки точною наукою, а веселою і  творчою. Нічого так не захоплює як прості, на перший погляд, задачі, завдання для ігр розуму. Як приклад- задачі з сірниками. Наші учасники гуртка розв"язують цікаві завдання та часто знаходять нестандартні рішення поставлених проблем. Самому, першому розв'язати  головоломку і є найкращою нагородою.

13:11 12.02.2021

День безпечного Інтернету

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету  під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, цінність цього дня зростає сьогодні, коли для дистанційного та змішаного навчання широко використовується мережа Інтернет.

13:23 10.02.2021

Вітаємо призера обласного фото-відео-челенджу в рамках Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста».

“Збереження біорізноманіття!” – гасло, під яким цього року пройшов обласний фото-відео-челендж в рамках Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста».

13:59 09.02.2021

Гурток «Вокальне мистецтво»

Галузь «Мистецтво» спрямована на забезпечення творчого, інтелектуального, духовного  розвитку дітей під час навчального процесу та у вільний від навчання час, виявлення та підтримка обдарованих дітей в тому числі і в жанрі вокалу. В цьому навчальному році в нашій школі працює гурток «Вокальне мистецтво», очолює його Костенко Н.Л.

14:52 08.02.2021

ЗУСТРІЧ З РЯТУВАЛЬНИКОМ

2 лютого в Побережківську гімназію завітав рятувальник з Богуславського РС ДСНС Київської області.  Провідний інспектор майор служби ЦЗ Волошин В.В. нагадав учням  про правила протипожежної безпеки, поводження в з вибухонебезпечними предметами, правила поведінки в побуті.

13:52 02.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора