A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

27 січня - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Цей День проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року, співавторами якої виступили 100 держав, в пам’ять про жертв нацистського терору під час Другої світової війни.

09:03 28.01.2021

День Соборності України

Щороку 22 січня в Україні відзначають одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити, – День Соборності України.

12:49 20.01.2021

Еко-челендж «Зроби годівничку – врятуй пташину»

Зима – дуже важкий час для пернатих. Через холод їм потрібно ще більше енергії, яку вони можуть отримати лише з їжі. Але їжу часто ховає сніг та лід, плодів на деревах майже не залишається. За короткий світловий день пташкам важко знайти необхідну кількість корму. Саме тому так важливо підгодовувати пташок взимку. Побережківська гімназія оголошує еко-челендж «Зроби годівничку – врятуй пташину». Правила участі в еко-челенджі:

12:00 13.01.2021

Вітаємо призера обласного етапу щорічної Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Експедиція "Моя Батьківщина - Україна" проводиться з метою вдосконалення змісту, форм та засобів виховної роботи на кращих традиціях українського народу. Пошуково-дослідницька робота спрямовується на збір матеріалів про видатних діячів культури та мистецтва регіону, їх творчий шлях, здобутки, вплив на розвиток культури регіону та України.

10:02 30.12.2020

НОВОРІЧНИЙ КАРНАВАЛ

Незважаючи ні на що кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають Нового року, сподіваючись, що всі складнощі і негаразди залишиться у старому році.    24 грудня чарівне дійство відбулося і в Побережківській гімназії.  Багато казкових та літературних героїв завітали до учнів з гарним настроєм,  конкурсами, загадками, піснями і хороводами.

10:52 24.12.2020

День Святого Миколая

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий знає про нього та з нетерпінням чекає! Щороку він заходить до кожної хати з миром і дарунками.  Для малят стає чарівною казкою, коли під подушкою з’являються такі бажані гостинці.      

13:11 18.12.2020

Новорічна композиція

Оригінально облаштувати інтер’єр до Новорічних свят допоможе не лише ошатна ялинка, а й задекоровані приміщення та тематичні композиції. Особливо приємно, коли атрибути для цього зроблені дитячими руками.

09:00 18.12.2020

Робота з обдарованими учнями

Робота з обдарованими учнями – важлива складова освітнього процесу. Знання рідної мови та літератури є важливою компетенцією сучасного громадянина, яка виявляє  освіченість, духовність та культуру людини.

14:22 16.12.2020

LEGO навчання

Успіх навчання залежить від бажання дитини вчитися та пізнавати світ. Діти змалку є дослідниками і винахідниками. Основним видом діяльності молодших школярів є гра. Робота з конструктором LEGO дозволяє учням у формі пізнавальної гри дізнатися багато важливих ідей і розвинути необхідні у подальшому житті навички. Діти генерують нові ідеї, втілюючи в реальність те, що могло б бути насправді. Допомагають їм у цьому різноманітні набори LEGO, які створюють поживний ґрунт для гри, навчання, творчості, фантазії.

12:50 15.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора