A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Без війни, без вини… Голодомор 1932-1933 роки

Кожен народ має свою історію, пам'ять. Минуло багато років від часу тієї страшної трагедії Голодомору 1932-1933 років. Ця тема не може бути байдужою для кожного з нас. Кажуть, що час лікує душевні рани. Але рани в серці України, пов’язані з Голодомором 1932-1933 років загоїти неможливо. Вона завжди нагадуватиме про те, як у людей відбирали хліб, забирали все, чим можна було підтримати життя.

14:13 27.11.2020

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Україна – це територія гідності та свободи. Такими нас зробили дві революції – Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-2014 років, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли її громадяни продемонстрували гідність, прагнення до свободи, захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.    З нагоди Дня Гідності та Свободи в Побережківській гімназії відбулася лінійка пам’яті на якій учасники згадали події тих днів та вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв, що відстоюючи свободу і незалежність нашої країни, віддавали свої життя в ім’я майбутніх поколінь.    Вклоняємось Героям Небесної сотні, адже пам’ять про героїв повинна жити вічно! Бажаємо всім здоров’я, мирного неба та єдності! Слава Україні! Героям слава!

12:50 23.11.2020

Тиждень безпеки життєдіяльності

Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Дуже важливою є підготовка учнів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується.    У Побережківській гімназії 9 по 13 листопада був проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності. Класні керівники організували виховні години та бесіди з учнями. Створено виставку малюнків на тему «Небезпека в моєму домі» серед учнів молодших класів, а учні середньої школи взяли участь у вікторині «Правила пожежної безпеки». За її підсумками визначили переможців: І місце – 6 та 8 класи; ІІ місце – 7 і 9 класи; ІІІ місце – 5 клас. Крім того, всі учні переглянули комікс про COVID-19, що був рекомендований МОН. Важливо надавати дітям навички, уміння і розуміння важливості збереження та свідомого ставлення власного життя і здоров’я.

13:41 20.11.2020

Всеукраїнський радіодиктант

Щороку у День писемності та мови українці беруть участь у флешмобі з написання Радіодиктанту національної єдності. Приєднуються до нього люди, які люблять і шанують українську мову. Тому вже традиційно до цієї події долучилися учні та вчителі Побережківської гімназії.

13:08 09.11.2020

Математичне моделювання

Розвиток просторової уяви, вміння моделювати та образного мислення сприяють інтелектуальному розвитку учнів та формуванню творчо орієнтованої особистості.

12:20 06.11.2020

Осінні фантазії

Жодна пора року не дарує нам скільки краси, як осінь. Крім того, осінь - чарівниця, радує щедрим урожаєм.

14:05 05.10.2020

ТИЖДЕНЬ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Традиційно у вересні в Побережківській гімназії відбувається тиждень безпеки дорожнього руху. Метою його проведення є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.  

12:36 25.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора