A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ТИЖДЕНЬ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Традиційно у вересні в Побережківській гімназії відбувається тиждень безпеки дорожнього руху. Метою його проведення є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.  

12:36 25.09.2020

Доповнена реальність

Сучасна освіта потребує новітніх підходів та технологій.  Особливо це стосується учнів НУШ.  Останнім часом все більше вчителів використовує на своїх уроках доповнену (віртуальну) реальність.  Це проектування будь-якої цифрової інформації (зображення, відео, текст, графіка і т.д.) поверх екрану інформаційних пристроїв. В результаті реальний світ доповнюється штучними елементами і новою інформацією.

11:36 24.09.2020

Засідання учнівського самоврядування

     Основною метою роботи учнівського самоврядування  є об’єднання зусиль педагогічного та учнівського колективів для добрих і корисних справ, щоб зробити шкільне життя змістовнішим і цікавішим.    Діяльність органів  учнівського самоврядування  сприяє згуртуванню шкільного колективу, розвитку громадської думки, більш ефективному входженню учнів у доросле життя.  А основним органом учнівського самоврядування в школі є парламент на чолі з Президентом гімназії.

11:36 22.09.2020

Математичний гурток

    Щоб покращити якість вивчення математики, ‎2020-2021 навчальний рік оголошено Роком математичноі освіти.     В Побережківській гімназії, з початком навчального року,  розпочав роботу  математичний гурток "Цікава математика", керівник гуртка вчитель математики Сидоренко Л.П. Діти, які відвідують гурток, навчаються розв'язувати нестандартні задачі та виконувати цікаві  завдання.

14:55 20.09.2020

День рятівника

    17 вересня — відзначають День рятівника України. Свято затверджене в 2008 році указом Президента України. Цей день - відмінна нагода подякувати за мужність  та сміливість усім працівникам рятувальних служб. Адже вони щодня рятують чужі життя, щоразу ризикуючи своїм. А ще рятівники попереджають та ліквідують пожежі, аварії та катастрофи, знешкоджують боєприпаси, рятують людей на воді, виносять з вогню, дістають з-під уламків. І це далеко не повний перелік завдань оперативно-рятувальної служби. А покликати на допомогу їх можна просто зателефонувавши за номером 101.

14:32 18.09.2020

ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА ГІМНАЗІЇ

   16 вересня 2020року В Побережківській гімназії були проведені вибори Президента гімназії. Вони відбулися на основі загального вільного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування.

14:05 17.09.2020

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

   Найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.  Традиційно у Побережківській гімназії  до Дня фізичної культури та спорту було проведено Олімпійський тиждень, який цього року проходив з 7 по 13 вересня.   Олімпійський тиждень і Всеукраїнський Олімпійський урок – це комплекс заходів, спрямованих на популяризацію спорту, здорового способу життя, розвиток Олімпійського руху в Україні.

13:47 13.09.2020

1 вересня

    Перше вересня - особливий день, адже саме з нього починається незвіданий цікавий шлях до пізнання, нових звершень. Сьогоднішні учні скоро будуть створювати майбутнє України, а для цього їм потрібно навчитися бачити ціль і досягати її, вміти комунікувати, швидко приймати рішення, працювати в команді, брати на себе відповідальність і прагнути до дій.

13:35 01.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора