A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Побережківська гімназія
Медвинської сільської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Землі

22 квітня – Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

12:10 19.04.2021

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ В ІНТЕРНЕТІ

Не ігнорувати і не забороняти: як захистити дітей від кібербулінгу 7 порад для вчителів, як навчити учнів безпечної поведінки в інтернеті

12:49 13.04.2021

До дня здоров’я

У всьому світі 7 квітня відзначають День здоров’я, з метою привернути увагу людей до здорового способу життя, раціонального харчування, відмови від шкідливих звичок, колективної відповідальності за здоров’я всього населення.          

11:14 06.04.2021

Обладнання для музичної школи

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив генеральний директор ТОВ «ТАС Агро центр» Свояк Дмитро Олександрович, який надав нове музичне обладнання вихованцям музичної школи, які навчаються у Побережківській гімназії. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток юних талантів. 

09:57 30.03.2021

Вітаємо колектив екологічної просвіти «Антивірус», призера піар-челенджу «Земля – наш спільний дім»

Вітаємо колектив екологічної просвіти Побережківської гімназії «Антивірус», який став призером піар-челенджу «Земля – наш спільний дім» у номінації «Відповідальність, енергія, дія» та виборов ІІ місце в онлайн-вікторині Есо-Тіmе «Атака вірусів. Врятуй планету». Захід відбувався в рамках обласного етапу Всеукраїнського конкурсу  колективів екологічної просвіти, в якому взяли участь 18 агітбригад з різних закладів загальної середньої та позашкільної освіти Київської області. 

21:40 26.03.2021

Т.Г. Шевченко сучасний і вічний

Тарас Шевченко - син українського народу. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження. Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність. 

14:01 10.03.2021

Акція «Бережіть первоцвіти»

Любов до природи є одним з кращих проявів людського характеру. Кожної весни під лісовим покривалом відбувається диво – зацвітають  ранньоквітучі рослини. Щороку на початку весни в Україні знищується мільйони ранньоквітучих рослин – первоцвітів. Серед них – підсніжник звичайний, шафран Гейфеля, рябчик шаховий, білоцвіт весняний, сон великий, проліска дволиста та ін. Більшість цих видів занесені до Червоної книги України. У рамках природоохоронної акції «Бережіть первоцвіти» учні 5 класу Побережківської гімназії, використовуючи «Червону книгу України», створили виставку малюнків та інформаційні повідомлення про перші весняні квіти.

14:35 09.03.2021

Інтернет-олімпіада

Інтернет-олімпіади з навчальних предметів є щорічними інтелектуальними змаганнями учнів, де використовуються передові інформаційні та телекомунікаційні технології. В Україні проводяться інтернет-олімпіади на різних навчальних платформах та ресурсах. Кожен учень та вчитель має змогу обрати онлайн олімпіаду з улюбленого предмету на свій смак.

10:03 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора